Istoric Personalități Muzee Case memoriale Statui și busturi Biserici și mănăstiri
Hoteluri Hosteluri Pensiuni Campinguri Altele
Restaurante şi Cafenele
Grădina zoologică Teatru Cinematograf Centru Spa Parcuri Cluburi Cazinouri
Căi de acces: Rutiere Feroviare

Bârlad: Gări Autogări Taxi Închirieri auto

Județ: Gări Autogări Taxi Închirieri auto
Prefectură Consiliul Județean Primării Servicii deconcentrate
Spitale Cabinete individuale Farmacii Saloane de înfrumusețare
Creșe Grădinițe Grădinițe private Școli Licee Învățământ superior
Centre de informare turistică Agenții de turism
Afis

Expoziţia „Personaje din lumea poveştilor” – ediţia a II-a

De 1 Iunie îi sărbătorim pe copii, dar şi pe toţi acei care, ajunşi la vârsta maturităţii, păstrează încă în sufletele lor o fărâmă din copilărie. Expoziţia Personaje din lumea poveştilor, aflată la cea de-a doua ediţie, vă aşteaptă pe tărâmul poveştilor, în acest univers unde totul este posibil şi se termină cu bine, şi vă prezintă rodul creaţiei copiilor care au participat pe tot parcursul anului 2019 la atelierele de lucru cu tematica preluată de titlul expoziţiei. Acest gen de activitate se desfăşoară de la începutul anului 2018, în parteneriat cu Şcoala gimnazială „Iacov Antonovici” din Bârlad, sub îndrumarea profesorului şi artistului plastic Valentin Stoian, iar rezultatul atelierelor de lucru este prezentat publicului prin organizarea de expoziţii atât la sediul muzeului, cât şi la sediul şcolii.

Prin intermediul acestei expoziţii, autorii celor 35 de lucrări vă vor face cunoştinţă cu personajele din poveştile „Aladin şi lampa fermecată”, „Prinţesa şi bobul de mazăre” şi „Heidi, fetiţa munţilor”, poveşti vizionate în cadrul atelierelor. Vibraţia culorilor împletită cu sensibilitatea şi puritatea sufletului de copil vor picura în sufletele dumneavoastră, ale privitorilor, iubire, energie şi lumină.

Expoziţia va putea fi vizionată în mediul online, pe următoarele site-uri:

www.facebook.com/muzeul.vasileparvan

www.facebook.com/muzeulparvan

www.atelieredelucru.wordpress.com

 

 

 

(trafic pe pagină)

www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro