Istoric Personalități Muzee Case memoriale Statui și busturi Biserici și mănăstiri
Hoteluri Hosteluri Pensiuni Campinguri Altele
Restaurante şi Cafenele
Grădina zoologică Teatru Cinematograf Centru Spa Parcuri Cluburi Cazinouri
Căi de acces: Rutiere Feroviare

Bârlad: Gări Autogări Taxi Închirieri auto

Județ: Gări Autogări Taxi Închirieri auto
Prefectură Consiliul Județean Primării Servicii deconcentrate
Spitale Cabinete individuale Farmacii Saloane de înfrumusețare
Creșe Grădinițe Grădinițe private Școli Licee Învățământ superior
Centre de informare turistică Agenții de turism
AFIS_13_oct

Expoziția „Spații energetice”

Carmen Poenaru este fără îndoială o artistă desăvârșită, cu o activitate intensă, fiind membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, a Asociației Europene a Artiștilor, a Asociației Femeilor Creatoare în Arta Plastică din România, precum și a clubului UNESCO. Expozițiile personale și de grup în țări ca Elveția, Finlanda, SUA, Franța, Italia, Spania, Grecia, Germania, Australia etc. sunt tot atâtea dovezi a aprecierii de care se bucură artista. Spiritul său aflat într-o neîntreruptă căutare i-a condus pașii spre pictură, dar și spre designul vestimentar și arta decorativă.
Ampla expozitie de pictură și artă textilă semnată de artista băcăoană Carmen Poenaru este de-o bogație cromatică greu de egalat, iar prin dimensiuni și număr impresionează, fără îndoială, ochii privitorilor.
Artista încearcă mereu, cu prilejul fiecărei expoziții, să vină în fața publicului spectator cu lucruri și provocări noi. De această dată în paralel cu lucrările de pictură, cu un aspect atât de viu și plin de lumină, ne propune o întâlnire și cu tapiseria, mai exact cu foarte frumoase și ingenioase colaje textile. Combinația atât de reușită între lucrările de pictură și arta textilă este, fără îndoială, punctul forte al acestei inedite expoziții.
Reîntâlnire cu arta de bună calitate, în care reprezentările 2D în pictură și arta textilă, asigură un joc cromatic, de culori şi spaţii, expus în limbajul subtil al emoţiilor și al crezului său artistic.
Vernisajul expoziției va avea loc DUMINICĂ, 13 OCTOMBRIE, ora 11.00 la sediul central al Muzeului „Vasile Pârvan”.
Prezintă criticul de artă Iulian Bucur.

Organizator, dr. Mircea MamalaucăAFIS_13_oct

(trafic pe pagină)

www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro