Istoric Personalități Muzee Case memoriale Statui și busturi Biserici și mănăstiri
Hoteluri Hosteluri Pensiuni Campinguri Altele
Restaurante şi Cafenele
Grădina zoologică Teatru Cinematograf Centru Spa Parcuri Cluburi Cazinouri
Căi de acces: Rutiere Feroviare

Bârlad: Gări Autogări Taxi Închirieri auto

Județ: Gări Autogări Taxi Închirieri auto
Prefectură Consiliul Județean Primării Servicii deconcentrate
Spitale Cabinete individuale Farmacii Saloane de înfrumusețare
Creșe Grădinițe Grădinițe private Școli Licee Învățământ superior
Centre de informare turistică Agenții de turism
centrul SPA

Centrul de revitalizare corporală și loisir (SPA)

Centrul de revitalizare corporală și loisir, numit și Centrul SPA, se află pe strada 1 Decembre. Aici au fost amenajate: o piscină, saune umede şi uscate, săli de masaj, o zonă de relaxare, o terasă, o sală de fitness şi de aerobic, sală de recuperare individuală, un bufet, un cabinet medical . Există servicii medicale în specialitatea  clinică de reabilitare medicală care cuprinde o serie de proceduri cum ar fi galvanizare, ionizare, curenți diadinamici, curenți interferențiali, unde scurte, microunde, ultrasunet, magneto terapie, laser-terapie, ultraviolet, bai galvanice, aplicații cu parafină, aerosoli cu parafină, manipulări vertebrale sau manipulări articulații periferice, toate la 5 și 6 ron. Există pregătite pachete pentru gimnastică de întreținere la prețul de 50 ron pe lună. Închirierea sălii de aerobic costă 60 ron pe oră. În cadrul procedurilor de masaj intră masaj general la preț de 40 ron pentru 50 minute, masaj anticelulitic la 30 ron pentru 30 minute, masaj spate la 20 ron pentru 20 minute, masaj cervical la 10 ron pentru 10 minute, masaj membere inf. la 20 ron pentru 20 minute, masaj abdomen la 10 ron pentru 10 minute, masaj facial 15 ron pentru 15 minute și ședințe de gimnastică medicală în apă la 30 de ron pentru 40 minute. Accesul la piscina, jaccuzzi, sauna umedă, sauna uscată și sala de fitness  se face pe baza unui abonament  de 50 ron/luna (4 sedințe).

Program de funcționare: Luni – Duminică: 08.00 – 22.00

Sâmbătă: 17.00 – 22.00  (piscina, sauna si sala fitness) 

Duminica și sărbătorile legale centrul este închis.

GALERIE FOTO – Sală galvanizare, Sala piscină, Sală ionizare, Sală unde scurte, Sală laser terapie, Sală gimnastică, Sală aplicații parafină, Saună uscată, Sală umedă.

CONTACT: 0372/716/858

WEBSITE: http://centrul-loisir.ro/

spa


(trafic pe pagină)

www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro