Istoric Personalități Muzee Case memoriale Statui și busturi Biserici și mănăstiri
Hoteluri Hosteluri Pensiuni Campinguri Altele
Restaurante şi Cafenele
Grădina zoologică Teatru Cinematograf Centru Spa Parcuri Cluburi Cazinouri
Căi de acces: Rutiere Feroviare

Bârlad: Gări Autogări Taxi Închirieri auto

Județ: Gări Autogări Taxi Închirieri auto
Prefectură Consiliul Județean Primării Servicii deconcentrate
Spitale Cabinete individuale Farmacii Saloane de înfrumusețare
Creșe Grădinițe Grădinițe private Școli Licee Învățământ superior
Centre de informare turistică Agenții de turism
44096842_1907502562674788_866728046760034304_n

Luni, 19 noiembrie, de la ora 19,00, sunteți invitați la spectacolul ”Elixir”, de Eric-Emmanuel Schmitt

Cu:  Maia Morgenstern și Marius Bodochi

După cinci ani în care-și consumă pasiunea mistuitoare, doi iubiți hotărăsc să se despartă… Louise își face bagajele și pleacă în Canada la o firmă de avocatură, Adam rămâne la Paris și se refugiază în munca lui de psihanalist. De la mii de kilometri depărtare unul de celălalt, cei doi încearcă să micșoreze distanța – prin mail, telefon, Skype, WhatsApp, Facebook…
Maia Morgenstern și Marius Bodochi sunt doi actori care, la vârsta deplinei maturități (ambii trecuți bine de cincizeci de ani), reușesc să trezească și să întrețină pasiunea intelectuală și sexuală.
Personajele pe care le interpretează își amintesc clipele petrecute împreună, ne arată rănile neînchise, insistă în a învârti cuțitul în ele, dar în același timp construiesc o prietenie desăvârșită în care înțelegerea celuilalt este totul. Reușesc să-şi reînvie dragostea vorbind tocmai despre dragoste. Se acceptă, se nuanțează, se rănesc intenționat, se curtează continuu, se mint până ajung la adevăr.

Preț bilet: 80 lei

(trafic pe pagină)

www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro