Istoric Personalități Muzee Case memoriale Statui și busturi Biserici și mănăstiri
Hoteluri Hosteluri Pensiuni Campinguri Altele
Restaurante şi Cafenele
Grădina zoologică Teatru Cinematograf Centru Spa Parcuri Cluburi Cazinouri
Căi de acces: Rutiere Feroviare

Bârlad: Gări Autogări Taxi Închirieri auto

Județ: Gări Autogări Taxi Închirieri auto
Prefectură Consiliul Județean Primării Servicii deconcentrate
Spitale Cabinete individuale Farmacii Saloane de înfrumusețare
Creșe Grădinițe Grădinițe private Școli Licee Învățământ superior
Centre de informare turistică Agenții de turism
Manastirea Vlahuta

Mânăstirea Nașterea Maicii Domnului

Situată în partea de Sud-Vest a Județului Vaslui, la aproximativ 20Km de municipiul Bârlad, Mânăstirea „Nașterea Maicii Domnului” din comuna Alexandru Vlahuță

Manastirea Vlahuta

reprezintă astăzi un frumos locaș de rugăciune unde din ce în ce mai multă lume iși găsește pacea și linistea sufletului, dar mai ales simte binecuvantarea lui Dumnezeu care izvorăște din frumusețea sfintelor slujbe și din sfatul duhovnicilor de aici. Principala cale de aces spre mânăstirea noastră este soseaua DJ 245 ce leaga orașul Bârlad, prin cumuna Băcăni, de DN2F Vaslui-Bacău, iar la marginea localitatii Alexandru Vlahuță, în partea stângă, cale de 2Km se urca printr-o tânără liziera de salcâmi.

 

(trafic pe pagină)

www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro